Χρησιμοποιήστε την κίνηση λάμψης σας ως RAM!

|

Μέχρι σήμερα τα παράθυρα της Microsoft είχαν δύο επιλογές για την απαίτηση μνήμης του υπολογιστή τις

1. Φυσική μνήμη (RAM)
2. Αρχείο σελίδων (αρχείο εικονικής μνήμης Α, που αποθηκεύεται σε σκληρό δίσκο).

Το αρχείο σελίδων χρησιμοποιείται από τα παράθυρα OS για να τροφοδοτήσει τις ανάγκες των διάφορων εφαρμογών όταν καταναλώνεται η φυσική μνήμη πλήρως.

Εντούτοις, με την απελευθέρωση vista παραθύρων, η Microsoft έχει εισαγάγει μια νέα τεχνολογία αποκαλούμενη ReadyBoost. Με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε flash μνήμη όπως , κάρτες SD, κάρτες CF, USB stick ως τρίτη επιλογή μνήμης για τον υπολογιστή.

Τώρα, τα οφέλη του Flash Drive :

1. Είναι γρηγορότερο από την εικονική μνήμη που προσεγγίζεται μέσω του σκληρού δίσκου.
2. Είναι φτηνότερο σε σύγκριση με την πραγματικά φυσική μνήμη.

Πώς μπορεί να ενεργοποιηθεί ;

Προκειμένου να ενεργοποιηθεί η τεχνολογία ReadyBoost στις κάρτες σας FlashDrive ή μνήμης, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα steps…

1. Ανοίξτε τον υπολογιστή μου.
2. Το δικαίωμα χτυπά στο μετακινούμενο Drive δίσκων και επιλέγει τις ιδιότητες.
3. Χτυπήστε στην ετικέττα ReadyBoost.
4. Επιτρέψτε το χαρακτηριστικό γνώρισμα με την επιλογή της επιλογής και διαθέστε το ποσό διαστήματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως μνήμη.

Πράγματα για να είναι noted….

1. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε Readyboost ή όχι, χρειάζεστε τουλάχιστον 512 ΜΒ της μνήμης για να τρέξετε vista παραθύρων decently.
2. Εάν η συσκευή σας δεν δίνει την επιλογή ReadyBoost έπειτα σημαίνει ότι δεν τακτοποιεί το ελάχιστο ποσοστό στοιχείων trasfer που απαιτείται από ReadBoost την τεχνολογία.