Επαναφορά διεγραμμένων αρχείων με το DataRecovery v2.x

|

Πού θα βρείτε και πώς θα εγκαταστήσετε το DataRecovery

Για να βρείτε το DataRecovery μπείτε στην παρακάτω σελίδα http://tokiwa.qee.jp/EN/dr.html και επιλέξτε το download. Αφού επιλέξετε το σημείο του δίσκου που επιθυμείτε να αποθηκευθεί, πατήστε ΟΚ.




Η εφαρμογή έρχεται σε μορφή αρχείου .zip με την ονομασία DataRecovery_EN.zip. Χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα αποσυμπίεσης, ανοίχτε τον φάκελο του αρχείου, ο οποίος ονομάζεται DataRecovery_EΝ. Κάντε διπλό κλικ πάνω στο αρχείο DataRecovery.exe, ώστε να τρέξει το πρόγραμμα, καθώς δεν προαπαιτεί εγκατάσταση.




Ρυθμίσεις και λειτουργία του SoftPerfect File Recovery

Αφού ανοίξετε το πρόγραμμα, στην ένδειξη Drive, επιλέξτε το κομμάτι του δίσκου που επιθυμείτε να σαρώσει για να βρει τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε.
Στην ένδειξη Allorpartofthefilename συμπληρώστε το είδος του αρχείου που αναζητείτε. Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ή επιθυμείτε να ανακτήσετε περισσότερα από ένα είδη αρχείων, αφήστε το κενό.
Αφού τελειώσετε, πατήστε το Scan Files για να ξεκινήσει η διαδικασία εύρεσης των αρχείων.




Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία σάρωσης, θα εμφανιστούν τα διεγραμμένα αρχεία που εντόπισε το πρόγραμμα. Για να ανακτήσετε το αρχείο ή τα αρχεία που επιθυμείτε, κάντε αριστερό κλικ πάνω τους και ύστερα πατήστε στην ένδειξη Recovery.





Θα ανοίξει ένα παράθυρο, στο οποίο θα πρέπει να επιλέξετε σε πιο σημείο του δίσκου θέλετε να αποθηκευθούν τα αρχεία αυτά. Αφού διαλέξετε, πατήστε ΟΚ.





Όταν τελειώσει η ανάκτηση των αρχείων, θα εμφανιστή μια καρτέλα που σας επιβεβαιώνει ότι η διαδικασία ήρθε σε πέρας. Πατήστε ΟΚ και η ανάκτηση έχει ολοκληρωθεί.

Από noob.gr