Που θα βρείτε και πώς θα εγκαταστήσετε το Registry Mechanic

|

Πληκτρολογώντας την διεύθυνση http://www.pctools.com/registry-mechanic/download/ θα γίνει η λήψη της δοκιμαστικής έκδοσης του προγράμματος, ενώ στην διεύθυνση http://www.pctools.com/registry-mechanic/purchase/ μπορείτε να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του.

Για να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση από την σελίδα που αναφέρεται πιο πάνω, κάνετε κλικ στο κουμπί “Start Registry Scan Now”, και θα σας εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο που θα πρέπει να επιλέξετε Αποθήκευση Αρχείου.




Για την εγκατάσταση, τρέχετε το πρόγραμμα που κατεβάσετε κάνοντας διπλό κλικ πάνω του και:

1) Διαλέγετε την γλώσσα που σας βολεύει και πατάτε το ΟΚ.




2) Στο παράθυρο που εμφανίζεται πατάτε το Next.




3) Επιλέγετε το “I accept the agreement” και πατάτε το Next.




4) Μπορείτε είτε να αφήσετε τον προεπιλεγμένο προορισμό εγκατάστασης είτε να
διαλέξετε δικό σας πατώντας το κουμπί Browse. Πατήστε Next.




5) Στο παράθυρο που εμφανίζεται πατάτε το Install.




6) Στο παράθυρο που εμφανίζεται αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να τρέξετε την εφαρμογή αμέσως. Αν θέλετε κάτι τέτοιο, αφήστε την αντίστοιχη επιλογή τικαρισμένη και πατήστε Finish.




Ρυθμίσεις και λειτουργία του Clean Registry Mechanic

Ανοίγοντας το πρόγραμμα, βρίσκεστε στην κεντρική οθόνη του προγράμματος. Από την αριστερή στήλη ελέγχονται οι βασικές λειτουργίες του.

Για να ελέγξετε και να επιδιορθώσετε το σύστημά σας, πατήστε το Start Scan, στο αριστερό μενού.




Το πρόγραμμα ελέγχει την registry του συστήματος και σας εμφανίζει τα προβλήματα σε μια οθόνη. Πατήστε το κουμπί repair, και το πρόγραμμα θα διορθώσει κάποια βασικά αντικείμενα, τα οποία είναι κρίσιμα για την λειτουργία του υπολογιστή.




Για να επιδιορθωθούν όλα τα προβλήματα πρέπει να αγοράσετε την πλήρη έκδοση του προγράμματος, η οποία αναφέρεται στην αρχή του οδηγού. Η διαδικασία εγκατάστασης και λειτουργίας είναι η ίδια.

Από noob.gr Επιμέλεια: drdino